Marco Stolze +31 630 728 817 info@clockonline.nl

Live demo groot succes op de IPM in Essen

Tijdens de IPM in Essen hebben wederom nationale en internationale kwekers en kopers een glimp van ClockOnline kunnen opvangen. De live demo was een groot succes!
Hierdoor konden kwekers en kopers zelf kopen op de klokken van ClockOnline en zo zelf ervaren welke voordelen het systeem allemaal voor hun te bieden heeft. De demo’s konden op telefoon, tablet en laptop worden uitgeprobeerd, wat ook weer laat zien hoe flexibel je kunt werken met ClockOnline.

De reacties na de demo’s waren overweldigend!
Vooral verbijstering onder de kwekers en kopers over de lage tarieven die het mogelijk maken om betere marges te genereren voor de kweker en koper. Daarnaast werd erg enthousiast gereageerd op het feit dat de eerste veiling van de dag start om 9.00 en aftuin de handel afgestuurd wordt met nacht transporten.

Marco Stolze, eigenaar van online bloemen- en plantenveiling ClockOnline: “We kunnen met een heel positief gevoel terugkijken op de IPM in Essen. Nu nog even flink aan de bak om de laatste puntjes op i te zetten, voor we overgaan tot de officiële livegang van ClockOnline”.

Contact

Profiteer van de vele voordelen van Online Marketing!

Pin It on Pinterest

Share This