Marco Stolze +31 630 728 817 info@clockonline.nl

Kakelverse bloemen en planten waar en wanneer u dat wilt

De online bloemen- en plantenveiling ClockOnline zorgt voor een efficiënte levering van bloemen en planten op een locatie naar keuze. Volgens eigenaar Marco Stolze is er veel vraag naar een custom-made aflevertraject: “Iedere klant die bij ons inlogt heeft maar één doel: zo snel mogelijk kakelverse producten op de bestemde locatie krijgen. Vandaag de dag zijn er te veel systemen waarbij dit niet mogelijk is. Bij de aftuinveiling van ClockOnline ligt de basis van het traject bij de teler, onze service neemt vervolgens de aflevering van (inter)nationale sierteeltproducten uit handen en brengt ze naar de gewenste locatie. Dit kan op de veiling zijn maar ook op het kantoor.”

 

Efficiënt en betrouwbaar

Het custom-made ClockOnline afleversysteem zorgt voor een efficiënte en betrouwbare verzending: “Er wordt tijd bespaard op de organisatie van de logistieke processen, dit komt het product ten goede. Bij ClockOnline worden de producten direct na aankoop klaargemaakt voor transport, om op ieder gewenst tijdstip op een locatie naar keuze te worden afgeleverd.

Door de one-stop-shop methode van het onafhankelijke online platform is er de mogelijkheid om naast de vertrouwde betalingsopties, de betaling door ClockOnline te laten verzorgen. “Omdat wij weinig handen nodig hebben door de efficiëntie-slag binnen het logistieke proces, kan de eindgebruiker in kosten besparen. Zo is iedereen gegarandeerd van een zo efficiënt en goedkoop mogelijk logistiek proces.”

Contact

Profiteer van de vele voordelen van Online Marketing!

Pin It on Pinterest

Share This